Recensies

TD@WORK

Uw verhaal .

Heeft u een project laten uitvoeren door TD@WORK? Uw mening telt! Deel uw ervaring op onze website en via onze Facebook-pagina.

Overtuig anderen om de stap te nemen in de juiste richting vol zelfvertrouwen!

We zijn u alvast zeer dankbaar…

 

51 Recensies
 1. Marie-claire

  Zoals alle vorige recensies : top vakman! Moeilijk werk met ingebouwde uittrekbare vergadertafel maar geweldig resultaat. Denkt mee met de klant. Maakt bovendien nog vlug een “onderstel” om wijnrekken op te zetten. Niets is hem teveel om client tevreden te stellen. Zoals Tom zijn er te weinig echte stielmannen. Dikke aanrader en zeker niet duurder dan anderen.

 2. Jonas en Melissa

  Tom maakte voor ons zowel een tv-meubel, halmeubel als een grote zolderkast op maat. De afwerkingsgraad in zijn toonzaal alsook het 3D-ontwerp hadden ons overtuigd. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Tom is echt een man van zijn woord. We raden TD@WORK zonder twijfel aan iedereen aan.

 3. Koen Van Lint

  Heb al vaker verbouwingen gedaan maar Tom heeft me enorm verrast op een positieve manier. Komt afspraken steeds stipt na (een uitzondering), levert kwaliteit en is flexibel. Project was niet eenvoudig (deuren onzichtbaar in muur etc) maar Tom heeft dat perfect gedaan. Kan hem aan iedereen aanraden.

 4. Tom & Hanne-Lore

  Fijn samenwerken met een vakman als Tom. Luistert naar de behoeften van de klant, denkt mee en doet goede voorstellen. Visualisatie met een 3D tekening is een echte meerwaarde. Idem voor de (kleine) toonzaal in Bornem. Excellente communicatie met de klant. Prachtig eindresultaat. Een absolute aanrader voor al uw maatwerk.

 5. Anneline en Frederik

  Wij hebben Tom gevraagd voor een ingemaakte kleerkast en een wasberging. Zeer blij met het resultaat! Tom komt zijn woorden na en werkt alles mooi af. Bedankt hiervoor!

 6. Frédéric & Eva Hosselaer-Janssens

  Zeer tevreden met zowel het tv-meubel als de ingemaakte kasten die we door TD@WORK lieten maken. Tom is een vakman die een gepast antwoord heeft op elke vraag en nauwkeurig en verzorgd werkt. Erg blij met het resultaat!

 7. Genijn Andre

  Wij hebben in samenspraak met TOM een wandkast samengesteld, met ingebouwde elektrische haard en grote verdraaibare TV. Het resultaat mag er zijn.
  Wij zijn zeer tevreden en willen dit graag doorgeven aan anderen. Prachtig werk.

 8. Nathalie Struyf

  Tom heeft met zijn ontwerp van ons op maat gemaakt tv-meubel gezorgd voor de finishing touch in onze woonkamer. Het meubel is tot in de puntjes afgewerkt met veel oog voor detail en een hoge kwaliteit. Zoek je een vakman die mee kan denken naar ontwerp toe, dan ben je bij Tom aan het juiste adres. Ook de communicatie en de afspraken waren zeer helder. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat. Bedankt!

 9. Stefan

  Deze vakman kan ik aan iedereen aanraden die zijn werk zeer goed doet en met passie voor zijn projecten!!!
  Bedankt voor het mooie resultaat!!

 10. Karim Raoui

  Top werk geleverd Tom. Zeer content met ons tv kast op maat, open haard en vooral de lattenwand was een kunstwerk… 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

 11. Carina Hölscher

  Hoewel anderen het niet aandurfden om een tuinhuis op maat te bouwen volgens specifieke wensen, draaide Tom zijn hand er niet voor om. De 3D schets maakte meteen duidelijk dat hij de opdracht goed begrepen had. Tijdens de werkzaamheden was er steeds een goede communicatie en verliep het werk erg vlot. Ook naar de afwerking toe mag het resultaat er wezen. Ik heb al veel complimenten gehad van vrienden en familie die op bezoek kwamen.
  Daarnaast werden er ook in huis werken uitgevoerd, zoals het plaatsen van plinten en aanpassingen van een bestaande kast.
  Ook de ‘kleinere’ klusjes worden met de grootste zorg afgewerkt.
  Bedankt Tom en Ben, het waren leuke dagen en ik ben blij met het resultaat.
  Carina

 12. Kristof

  Zeer tevreden over de fijne samenwerking met Tom! Altijd vriendelijk en hulpvaardig. Heel mooi afgewerkt. Prijs kwaliteit is top!

 13. Chris en Werner

  Niks dan lof voor Tom Dehaes. Wij hebben met hem samengewerkt voor onze ramen en deuren, het plaatsen van valse wanden en plafonds in Gyproc en de creatie van een bijzondere omkasting voor afvoerbuizen. Al deze projecten werden professioneel afgewerkt. Tom is een harde werker die houdt van zijn vak, dat is duidelijk. Hij neemt geen genoegen met half werk. Maar hij heeft ook een aangename persoonlijkheid en die krijg je er gratis bij! Wij bedanken Tom voor het mooie werk en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière!

 14. Maarten & Greet Coppens

  Vakwerk, maatwerk! Alles werd tot in de kleinste details uitgevoerd zoals wij het voor ogen hadden. Niets was teveel! Snelle en vlotte plaatsing. Ook de dienst na levering was meer dan in orde!

 15. Marijke en Dries

  In onze zoektocht naar een schrijnwerker die mee denkt en goed kan uitvoeren kwamen we uit bij Tom van TD @work. Hier hebben we absoluut geen spijt van! Tom is een top vakman met het hart op de juiste plaats. Afspraken werden goed nageleefd, problemen werden zonder meer goed opgelost en wat een knap resultaat! Onze slaapkamer, nachthal en hal beneden zijn klaar voor de fotoboeken! Zeer knap werk, knappe planning, knap resultaat en schitterende service. Volgende keer komen we graag terug bij Tom met onze volgende projecten.

 16. David L.

  We zijn heel blij dat Tom bij ons zowel een aantal aanpassingen en tevens ook een aantal nieuwe kasten en inrichtingen voor ons uitvoerde. Tom volgde onze vragen op, maakte een duidelijk voorstel met afspraken en prijzen. Vragen werden beantwoord en oplossingen werden samen uitgewerkt. Tom werkt bovendien mooi af én volgens afspraak.

 17. Marijke Vanden Berghe

  Wij zijn heel tevreden over de hele lijn. We hadden zeer snel een duidelijke offerte; eenmaal beslist kregen we een datum die ook werd nageleefd! De plaatsing gebeurde heel correct en proper. Echt vakmanschap. Ook voor kleine probleempjes die opgelost moesten worden had hij een oplossing en was geen moeite teveel! Fijne samenwerking. We gaan in de (nabije) toekomst zeker nog beroep doen op Tom!

 18. Nico en Els Crauwels - Vaes

  Voor de renovatie van onze living hebben we voor het maatwerk opnieuw een beroep gedaan op Tom. Net zoals de vorige keer met onze badkamers heeft hij zeer mooi werk afgeleverd. Een echte vakman die zijn afspraken nakomt.

 19. Martin en Greet uit Schelle

  Tom is een echte vakman. Alles proper en netjes afgewerkt. Komt zijn afspraken na. Heel vriendelijk en professioneel Zeker een aanrader.

 20. Sofie en Geert

  Tom maakte van een donker zolderkamertje een lichte volwaardige kamer door het plaatsen van een Velux dakraam. Alles werd mooi afgewerkt. Zeer tevreden. Bedankt Tom.

 21. Sam en Antje

  Via de Facebook, van TD@Work, zagen we de werking van deze screen en informeerden we naar de mogelijkheden. Wij hebben een raam, aan zuidkant, waar geen rolluik kon geplaatst worden en een screen leek ons de ideale oplossing. Tom heeft dit probleem professioneel aangepakt en heeft ons een oplossing op maat bezorgd!

 22. Luc en Myriam Segers -Maes

  Tom is een super vakman, kan goeie tips geven en wil dat de klant tevreden is en daar slaagt hij dan ook zonder enig probleem in. De afspraken worden perfect nageleefd. Luc en Myriam

 23. Monique - Jens en Kristof

  Bij ons heeft Tom een bekasting gemaakt rond onze energiemeters in de gang zodat het een mooier en strakker uitzicht heeft gekregen alsook een extra wand in de woonkamer geplaatst voor het hangen van ons televisietoestel.
  Ook bij het kiezen en plaatsen van een zonneluifel aan de achtergevel hebben we een goede uitleg van het systeem en de materialen gekregen; telkens een correcte en vlotte salenwerking gehad.
  Tot de volgende keer.

 24. Erik Cools

  Correcte afspraken – offerte met 3D-plannetje – hoge kwaliteit – perfecte afwerking !

 25. Kris Van Roijen

  Top vakman. Kent zijn stiel en levert kwaliteit.
  Niks is teveel en prijswaardig !!
  Zeker aan te bevelen

 26. Filip Meersmans

  Mijn opdracht voor Tom was om een idee uit te werken om een halkast te ontwerpen met twee ongelijke nissen aangezien er een draagmuur tussen stond die moest ingewerkt worden. De kunst was om dit met gelijke deuren te doen, verder wou ik ook dat het als 1 geheel doorliep met de gangmuur en alles greeploos en strak werd uitgevoerd. Geen simpele opdracht maar voor Tom was dit een koud kunstje, hij kwam met een knap ontwerp, volledig naar mijn goesting en smaak! Alles werd perfect en vlekkeloos uitgevoerd! Een top vakman die ik alleen maar kan aanraden! Tot een volgend project Tom!

 27. F.L.

  De uitdaging was om een hoogglans badkamermeubel te laten maken rond een verwarmingsketel en leidingen en
  dit in een heel beperkte ruimte met veel scheve hoekjes en kantjes.

  Op vele plaatsen offertes gevraagd, maar veelal komt men maar ter plaatse om echt de mogelijkheden te bekijken en op te meten na dat je een (veel te prijzige) bestelbon ondertekend hebt op basis van een schets en een voorschot betaald hebt.
  Niet zo bij Tom. Hij is eerst ter plaatse geweest en we hebben alles uitvoerig doorgesproken.

  Tom heeft mijn plan prachtig gerealiseerd. Perfect zoals ik het voor ogen had.
  Een klantvriendelijke vakman met oog voor detail.
  Zéér tevreden!

 28. Frederik

  Tom heeft bij mij een aluminium raam komen plaatsen. Zeer fijn werk geleverd!
  Eveneens beste prijs!

 29. asnot angelo

  Zelden zo een mooie afwerking gezien… Weet waar hij mee bezig is. Heb een paar schrijnwerkers laten komen voor offerte’s en bij tom lag deze ver onder de andere en kreeg hier nog eens een digitale schets erbij ook.in 1 woord TOPWERK!!

 30. Noémie

  Ik werkte samen met Tom voor de plaatsing van mijn nieuw buitenschrijnwerk. Zijn offerte was ver onder de prijs van de concurrenten en de joviale eerste kennismaking, deden mij beslissen om met hem in zee te gaan. De 2 gigantische deurvleugels werden vlot geplaatst en ook de deur stond er verbazingwekkend snel in. Perfecte service!

 31. Jan, Godelieve en Kristof De Bleser - Blommaert

  We zijn heel tevreden en enthousiast over de grote inbouw en schuifdeurkasten voorzien van softclose systemen in onze nieuwe woning.
  Tom werkt alles heel netjes en nauwkeurig af .
  Wat prijs kwaliteit betreft een echte aanrader.
  Mooi en knap geleverd Tom.

 32. Christiane Wuyts

  Den Tom " heeft mijn huis gerenoveerd .
  Een "perfecte ", realisatie en een", totale " tevredenheid .
  Zowel professioneel , creatief en menselijk verdiend hij alle lof .een persoon die nog leeft voor zijn vak .
  Dagelijks hadden we een" werfgesprek ".
  Al mijn verlangens en ideeen door hem getoest op gebied van haalbaarheid ,
  Duurzaamheid,onderhoud en prijskaartje .
  Niets was voor hem te moeilijk of te zwaar .Een woord was een woord
  Hopenlijk kan ik nog lang genieten van die knappe verwezenlijkingen bedankt.

  Christiane .

 33. Ruben & Virginie, Verdoodt - Versavel, Bonheiden

  Goede prijs / kwaliteit, vlotte uitvoering en als er een kleine opmerking is achteraf wordt die ook verholpen. Een aanrader!

 34. Sofie Huybrechts

  Mooie afwerking, goede prijs/kwaliteit, zeer tevreden, verschillende werken uitgevoerd: plaatsen binnendeuren, gyproc afwerking veluxramen, inrichting berging met kasten op maat, venstertablet met verschillende hoekjes en kantjes; alles heel nauwkeurig en perfect afgewerkt! Hij mag zeker nog komen.

 35. Anne en Jan Van Zegbroeck

  Heel tevreden over onze kledingkast die al enkele maanden geleden geplaatst is. Heel degelijk materiaal en praktisch door de 12 schuiven. Extra matte afwerking vinden we heel mooi. Nauwkeurig en netjes geplaatst , net als de rolluiken. Dank je Tom !

 36. Annelies en Raf Van Campenhout - Dubin

  Alles was prima geregeld, van plan tot uitvoering! Tom is een echte vakman, alles tot in de puntjes afgewerkt en achteraf de werf proper opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Annelies en Raf

 37. Peter & Leen Dehaes - Heivers

  Onze keuken was dringend aan vernieuwing toe. Samen met Tom de mogelijkheden bekeken. Door zijn oplossingsgericht denken en suggesties, is onze keuken helemaal geworden wat we in gedachten hadden. De professionele aanpak en het vakwerk doen ons al denken aan een volgend project met TD@Work.

 38. Theo en Irene Van der Vreken - Delforge

  Tom leren kennen via onze dochter en zeker geen spijt dat we met hem in zee zijn gegaan.
  Ontwerp en offerte klaar en duidelijk, prijs/kwaliteit dik in orde. Tom denkt mee en geeft veel goeie raad.
  Alles werd heel netjes, nauwkeurig en binnen de afgesproken tijd afgewerkt.
  Tom is een echte vakman en we zullen hem zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
  Heel tevreden klanten !

 39. Xavier & An Vandiepenbeeck - Verbiest

  Tom heeft bij ons een hele hoop ingemaakte kasten gemaakt. De afwerking is perfect, de service ook en de prijs is zeer scherp.
  Achteraf is hij al mijn deuren komen afkitten en heeft hij in onze garage een aantal voorzieningen weggewerkt met MDF.
  Wij zijn zeer tevreden over het werk van Tom en zullen niet aarzelen om hem te promoten bij kennissen/vrienden.

  Bedankt Tom!

 40. Els en Nnenna Van Hoeck

  Tom leverde ons de meest voordelige prijsofferte voor het plaatsen van maatkasten in 2 slaapkamers. We zijn zeer tevreden over de mooie afwerking, alles werd geplaatst op de afgesproken data en netjes achtergelaten. De kamers lijken nu veel ruimer en mijn dochter vindt haar nieuwe bureau super! Bedankt!

 41. Sven Van Haezendonck

  Graag willen wij 2016 starten met een woord van dank aan Tom. Het voorbije jaar hebben wij twee keer een beroep gedaan op deze veelzijdige vakman. Een eerste keer voor het plaatsen van een inbouwkast in onze badkamer. Het ging om een lege verloren ruimte waar wij we graag wat extra plek wilden om spullen in op te bergen. Met de hulp van Tom was dat projectje in een handomdraai gerealiseerd. Voor Tom is zo’n kast meer dan wat schrijnwerk. Hij denkt mee en zoekt naar de best mogelijke oplossing.

  Over die kast waren wij zo tevreden dat we Tom ook vroegen om een nieuw schuifraam in ons appartement te plaatsen. Zijn offerte was niet alleen merkelijk goedkoper dan die van concurrenten, voor ongeveer dezelfde prijs kon hij ons een raam in aluminium aanbieden, terwijl andere installateurs slechts pvc aanboden. Bovendien zijn we uiterst tevreden over ons nieuwe raam. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook perfect warmte- en geluidsisolerend. Wat een verschil met ons vorige raam dat nochtans nog geen tien jaar oud was. We konden de prijs ook nog drukken door zelf mee te helpen bij de plaatsing. Voor nieuwe projecten doen we zeker een beroep op TD@WORK.

 42. Kevin en Vicky Hauwaert - Van der Vreken

  Zeer tevreden over Tom zijn werk!!! Ondanks de vele pogingen van mijn schoonvader om onder zijn prijs te komen bleef hij toch de goedkoopste. Er zat ook nog een uitdaging tussen, het grote schuifraam moest over het plat dak in de tuin geraken.Gelukkig zag Tom hier geen problemen in. Professionele uitleg, afspraken werden zeer goed nagekomen. Mooie afwerking. Hij is naast een goede collega/vriend ook een echte vakman!!

 43. Nele en Roeland Hellemans, Bonheiden

  Bij ons heeft Tom een nieuwe voor- en achterdeur geplaatst alsook de ramen vervangen op zolder en in onze kelder. We hadden al verschillende offertes opgevraagd, maar Tom was bij uitstek de meest voordelige. Tom communiceert goed op voorhand en komt gemaakte afspraken stipt na. Toch uitzonderlijk in de bouwsector. We waren verder heel tevreden van het geleverde werk en genieten volop van onze nieuwe deuren

 44. Els Dejaegere

  Via een buur leerde ik Tom kennen omdat we beiden ons schuifraam wouden vervangen. Tom overtuigde mij niet alleen bij het eerste contact maar ook tijdens het uitbreken en plaatsen van zijn deskundigheid. Hij combineert een enorme werkijver met technische kunde. Afspraken worden stipt nageleefd. Profel, de leverancier waar Tom mee samenwerkt, is een aanrader.
  Hij is een vakman die wil dat de klant tevreden is, en schuwt hiervoor geen extra investering. Twijfel niet om hem te contacteren!

 45. Kristof en Ilse Robyn

  We vroegen Tom om enkele nieuwe binnendeuren te plaatsen. Geen gemakkelijke opdracht omwille van heel wat scheve muren. Tom ging deze uitdaging niet uit de weg en leverde zeer mooi en precies werk af.
  Dank je wel voor deze niet gemakkelijke opdracht met veel onvoorziene omstandigheden! Echt knap werk!

 46. Kristof en Ilse Robyn

  Voor het plaatsen van een nieuwe keuken waren er nog enkele mdf-werken die uitgevoerd moesten worden. Een bak voor de inbouwdampkap en een spatwand/verhoogje werden professioneel geplaatst door Tom.
  Door deze werken zag Tom dat we met een onnodig niveauverschil zaten aan het plafond. In samenspraak werd dit dan ook aangepakt en heel proper opgelost. Wij zijn alvast super content met deze werken! Bedankt.

 47. Gert en Joke Van Hoof

  We wilden een nieuw tuinhuis, maar wilden ook op de reeds aanwezige beton verder bouwen. De afmetingen waren niet evident en bij de start van de werken bleek ook dat de vloer niet echt mooi haaks stond. Daarna ontstonden er wilde ideeën om er ook nog een loungehoek aan te breien. Tom kwam meteen op de proppen met een voorstel dat volledig paste binnen de gegeven maten. Binnen onvoorstelbaar korte tijd stond het tuinhuis er en we zijn er ongelooflijk tevreden mee. Nu nog goed weer en we kunnen weer helemaal genieten van onze tuin.

 48. Roel en Sarah Cools - De Hovre

  Tom heeft onze kale tochtige zolder getransformeerd in een comfortabele slaapkamer (isolatie, gyprocwanden, ingebouwde kasten). Alle afspraken werden mooi nagekomen, onvoorziene omstandigheden werden professioneel opgelost. Erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt!

Laat uw recensie achter