Over Ons

Leer ons kennen
Wie we zijn

Ons verhaal .

TD@WORK kende zijn officiële start in 2014 : een eenmanszaak algemene schrijnwerkerij, opgericht door Tom Dehaes.  Na enkele jaren van mooie en uiteenlopende projecten was het tijd om een richting te kiezen en mij te specialiseren.

‘Maatkasten voor elke ruimte van uw woning en schuifdeuren’ vormen het grootste gedeelte van mijn activiteiten. Van bij de eerste opmeting tot bij het plaatsen en afleveren van het maatwerk kunnen mijn klanten rekenen op mijn deskundigheid, betrokkendheid en vakmanschap!

Ons verhaal

De start van TD@Work

Mijn passie voor ‘hout’ kent al een lange geschiedenis. Ik volgde de opleiding houtbewerking aan de TSM Mechelen. In het weekend ging ik helpen bij een lokale schrijnwerker. Gemotiveerd door mijn werkgevers volgde ik tijdens mijn eerste professionele jaren allerlei opleidingen die mij samen met de werkervaring gevormd hebben tot de schrijnwerker die ik nu nog ben: gedreven, nauwkeurig, met oog voor detail, rekening houdend met haalbaarheid en praktisch voordeel!

De stap naar een eigen bedrijf zette ik echter pas vele jaren later. Begonnen als vrijwilliger en later professioneel werkte ik  jarenlang als ambulancier. Schrijnwerk bleef echter altijd een hobby en op een bepaald moment zelfs een bijberoep. Mijn dromen kregen vorm en in 2014  was het zover: TD@WORK was een feit.

Our Expertise .

Design85%
Maatwerk100%
Planning95%
Vakmanschap100%
Andere diensten40%

Waarom zou u met ons werken?

TD@WORK levert uniek maatwerk voor elk interieur waarbij het ontwerp start bij uw wensen. Op basis van onze jarenlange ervaring maken wij van elke droom een realiseerbaar project.

Wat hebben wij u te bieden?

Voor de realisatie van uw project werken wij altijd met kwaliteitsvolle leveranciers. Voor maatkasten en schuifdeuren is Neves, een Belgische fabrikant, onze partner. Samen gaan wij voor kwaliteit professioneel en op maat gebracht!