logo van TD@WORK
Test

Test

Test

- Korneel

Plaatsen Velux dakraam

Plaatsen Velux dakraam

Tom maakte van een donker zolderkamertje een lichte volwaardige kamer door het plaatsen van een Velux dakraam. Alles werd mooi afgewerkt. Zeer tevreden. Bedankt Tom.

- Sofie en Geert

Heel tevreden

Den Tom " heeft mijn huis gerenoveerd .
Een "perfecte ", realisatie en een", totale " tevredenheid .
Zowel professioneel , creatief en menselijk verdiend hij alle lof .een persoon die nog leeft voor zijn vak .
Dagelijks hadden we een" werfgesprek ".
Al mijn verlangens en ideeen door hem getoest op gebied van haalbaarheid ,
Duurzaamheid,onderhoud en prijskaartje .
Niets was voor hem te moeilijk of te zwaar .Een woord was een woord
Hopenlijk kan ik nog lang genieten van die knappe verwezenlijkingen bedankt.

Christiane .

- Christiane .

Screen op zonne-energy

Via de Facebook, van TD@Work, zagen we de werking van deze screen en informeerden we naar de mogelijkheden. Wij hebben een raam, aan zuidkant, waar geen rolluik kon geplaatst worden en een screen leek ons de ideale oplossing. Tom heeft dit probleem professioneel aangepakt en heeft ons een oplossing op maat bezorgd!

- Sam en Antje

Gyprocwerken

Gyprocwerken

Tom is een super vakman, kan goeie tips geven en wil dat de klant tevreden is en daar slaagt hij dan ook zonder enig probleem in. De afspraken worden perfect nageleefd. Luc en Myriam

- Luc en Myriam Segers -Maes

Heel tereden

Bij ons heeft Tom een bekasting gemaakt rond onze energiemeters in de gang zodat het een mooier en strakker uitzicht heeft gekregen alsook een extra wand in de woonkamer geplaatst voor het hangen van ons televisietoestel.
Ook bij het kiezen en plaatsen van een zonneluifel aan de achtergevel hebben we een goede uitleg van het systeem en de materialen gekregen; telkens een correcte en vlotte salenwerking gehad.
Tot de volgende keer.

- Monique - Jens en Kristof

Dressing, inbouwkasten en bureau op maat

Dressing, inbouwkasten en bureau op maat

Goede prijs / kwaliteit, vlotte uitvoering en als er een kleine opmerking is achteraf wordt die ook verholpen. Een aanrader!

- Ruben & Virginie, Bonheiden

Maatkast onder schuin dak

Maatkast onder schuin dak

Correcte afspraken - offerte met 3D-plannetje - hoge kwaliteit - perfecte afwerking !

- Erik Cools

Valse wanden en bureau

Valse wanden en bureau

Top vakman. Kent zijn stiel en levert kwaliteit.
Niks is teveel en prijswaardig !!
Zeker aan te bevelen

- Kris Van Roijen

Deuren, maatkasten, venstertablet

Deuren, maatkasten, venstertablet

Mooie afwerking, goede prijs/kwaliteit, zeer tevreden, verschillende werken uitgevoerd: plaatsen binnendeuren, gyproc afwerking veluxramen, inrichting berging met kasten op maat, venstertablet met verschillende hoekjes en kantjes; alles heel nauwkeurig en perfect afgewerkt! Hij mag zeker nog komen.

- Sofie

Ingemaakte kledingkast en rolluiken

Heel tevreden over onze kledingkast die al enkele maanden geleden geplaatst is. Heel degelijk materiaal en praktisch door de 12 schuiven. Extra matte afwerking vinden we heel mooi. Nauwkeurig en netjes geplaatst , net als de rolluiken. Dank je Tom !

- Anne en Jan

Maatkasten en trapkast op maat

Alles was prima geregeld, van plan tot uitvoering! Tom is een echte vakman, alles tot in de puntjes afgewerkt en achteraf de werf proper opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Annelies en Raf

- Annelies en Raf

Doorlopende muur met inbouwkasten

Doorlopende muur met inbouwkasten

Mijn opdracht voor Tom was om een idee uit te werken om een halkast te ontwerpen met twee ongelijke nissen aangezien er een draagmuur tussen stond die moest ingewerkt worden. De kunst was om dit met gelijke deuren te doen, verder wou ik ook dat het als 1 geheel doorliep met de gangmuur en alles greeploos en strak werd uitgevoerd. Geen simpele opdracht maar voor Tom was dit een koud kunstje, hij kwam met een knap ontwerp, volledig naar mijn goesting en smaak! Alles werd perfect en vlekkeloos uitgevoerd! Een top vakman die ik alleen maar kan aanraden! Tot een volgend project Tom!

- Filip Meersmans

Allround vakwerk

Allround vakwerk

Onze keuken was dringend aan vernieuwing toe. Samen met Tom de mogelijkheden bekeken. Door zijn oplossingsgericht denken en suggesties, is onze keuken helemaal geworden wat we in gedachten hadden. De professionele aanpak en het vakwerk doen ons al denken aan een volgend project met TD@Work.

- Peter & Leen

Maatkasten berging en nieuwe ramen en deur keuken

Tom leren kennen via onze dochter en zeker geen spijt dat we met hem in zee zijn gegaan.
Ontwerp en offerte klaar en duidelijk, prijs/kwaliteit dik in orde. Tom denkt mee en geeft veel goeie raad.
Alles werd heel netjes, nauwkeurig en binnen de afgesproken tijd afgewerkt.
Tom is een echte vakman en we zullen hem zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Heel tevreden klanten !

- Theo en Irene

Maatkast voor verwarwingsketel in badkamer

Maatkast voor verwarwingsketel in badkamer

De uitdaging was om een hoogglans badkamermeubel te laten maken rond een verwarmingsketel en leidingen en
dit in een heel beperkte ruimte met veel scheve hoekjes en kantjes.

Op vele plaatsen offertes gevraagd, maar veelal komt men maar ter plaatse om echt de mogelijkheden te bekijken en op te meten na dat je een (veel te prijzige) bestelbon ondertekend hebt op basis van een schets en een voorschot betaald hebt.
Niet zo bij Tom. Hij is eerst ter plaatse geweest en we hebben alles uitvoerig doorgesproken.

Tom heeft mijn plan prachtig gerealiseerd. Perfect zoals ik het voor ogen had.
Een klantvriendelijke vakman met oog voor detail.
Zéér tevreden!

- F.L.

Super vakman !!!

Super vakman !!!

Tom heeft bij ons een hele hoop ingemaakte kasten gemaakt. De afwerking is perfect, de service ook en de prijs is zeer scherp.
Achteraf is hij al mijn deuren komen afkitten en heeft hij in onze garage een aantal voorzieningen weggewerkt met MDF.
Wij zijn zeer tevreden over het werk van Tom en zullen niet aarzelen om hem te promoten bij kennissen/vrienden.

Bedankt Tom!

- Xavier & An

Maatkasten

Verzorgd werk, man van zijn woord, mooie afwerking!

- Bart en Fran, Hingene

Aluminium raam

Tom heeft bij mij een aluminium raam komen plaatsen. Zeer fijn werk geleverd!
Eveneens beste prijs!

- Frederik

schouw met inbouwhaard

Zelden zo een mooie afwerking gezien... Weet waar hij mee bezig is. Heb een paar schrijnwerkers laten komen voor offerte's en bij tom lag deze ver onder de andere en kreeg hier nog eens een digitale schets erbij ook.in 1 woord TOPWERK!!

- asnot angelo

plaatsing buitenschrijnwerk

plaatsing buitenschrijnwerk

Ik werkte samen met Tom voor de plaatsing van mijn nieuw buitenschrijnwerk. Zijn offerte was ver onder de prijs van de concurrenten en de joviale eerste kennismaking, deden mij beslissen om met hem in zee te gaan. De 2 gigantische deurvleugels werden vlot geplaatst en ook de deur stond er verbazingwekkend snel in. Perfecte service!

- Noémie

Maatkasten kinderkamer (kast + bureau) + slaapkamer

Tom leverde ons de meest voordelige prijsofferte voor het plaatsen van maatkasten in 2 slaapkamers. We zijn zeer tevreden over de mooie afwerking, alles werd geplaatst op de afgesproken data en netjes achtergelaten. De kamers lijken nu veel ruimer en mijn dochter vindt haar nieuwe bureau super! Bedankt!

- Els & Nnenna

Supervakman, absolute aanrader!

Supervakman, absolute aanrader!

Graag willen wij 2016 starten met een woord van dank aan Tom. Het voorbije jaar hebben wij twee keer een beroep gedaan op deze veelzijdige vakman. Een eerste keer voor het plaatsen van een inbouwkast in onze badkamer. Het ging om een lege verloren ruimte waar wij we graag wat extra plek wilden om spullen in op te bergen. Met de hulp van Tom was dat projectje in een handomdraai gerealiseerd. Voor Tom is zo'n kast meer dan wat schrijnwerk. Hij denkt mee en zoekt naar de best mogelijke oplossing.

Over die kast waren wij zo tevreden dat we Tom ook vroegen om een nieuw schuifraam in ons appartement te plaatsen. Zijn offerte was niet alleen merkelijk goedkoper dan die van concurrenten, voor ongeveer dezelfde prijs kon hij ons een raam in aluminium aanbieden, terwijl andere installateurs slechts pvc aanboden. Bovendien zijn we uiterst tevreden over ons nieuwe raam. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook perfect warmte- en geluidsisolerend. Wat een verschil met ons vorige raam dat nochtans nog geen tien jaar oud was. We konden de prijs ook nog drukken door zelf mee te helpen bij de plaatsing. Voor nieuwe projecten doen we zeker een beroep op TD@WORK.

- Sven

Groot schuifraam,voordeur en raam slaapkamer

Zeer tevreden over Tom zijn werk!!! Ondanks de vele pogingen van mijn schoonvader om onder zijn prijs te komen bleef hij toch de goedkoopste. Er zat ook nog een uitdaging tussen, het grote schuifraam moest over het plat dak in de tuin geraken.Gelukkig zag Tom hier geen problemen in. Professionele uitleg, afspraken werden zeer goed nagekomen. Mooie afwerking. Hij is naast een goede collega/vriend ook een echte vakman!!

- Kevin en Vicky

Plaatsen van voor- en achterdeur, zolder- en kelderramen

Bij ons heeft Tom een nieuwe voor- en achterdeur geplaatst alsook de ramen vervangen op zolder en in onze kelder. We hadden al verschillende offertes opgevraagd, maar Tom was bij uitstek de meest voordelige. Tom communiceert goed op voorhand en komt gemaakte afspraken stipt na. Toch uitzonderlijk in de bouwsector. We waren verder heel tevreden van het geleverde werk en genieten volop van onze nieuwe deuren

- Nele en Roeland, Bonheiden

Grote inbouw schuifdeurkasten in nieuwe woning.

We zijn heel tevreden en enthousiast over de grote inbouw en schuifdeurkasten voorzien van softclose systemen in onze nieuwe woning.
Tom werkt alles heel netjes en nauwkeurig af .
Wat prijs kwaliteit betreft een echte aanrader.
Mooi en knap geleverd Tom.

- Jan, Godelieve en Kristof De Bleser - Blommaert

uitbreken oud en plaatsen nieuw schuifraam

Via een buur leerde ik Tom kennen omdat we beiden ons schuifraam wouden vervangen. Tom overtuigde mij niet alleen bij het eerste contact maar ook tijdens het uitbreken en plaatsen van zijn deskundigheid. Hij combineert een enorme werkijver met technische kunde. Afspraken worden stipt nageleefd. Profel, de leverancier waar Tom mee samenwerkt, is een aanrader.
Hij is een vakman die wil dat de klant tevreden is, en schuwt hiervoor geen extra investering. Twijfel niet om hem te contacteren!

- Els

Binnendeuren met een uitdaging

We vroegen Tom om enkele nieuwe binnendeuren te plaatsen. Geen gemakkelijke opdracht omwille van heel wat scheve muren. Tom ging deze uitdaging niet uit de weg en leverde zeer mooi en precies werk af.
Dank je wel voor deze niet gemakkelijke opdracht met veel onvoorziene omstandigheden! Echt knap werk!

- Kristof en Ilse

Super content

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken waren er nog enkele mdf-werken die uitgevoerd moesten worden. Een bak voor de inbouwdampkap en een spatwand/verhoogje werden professioneel geplaatst door Tom.
Door deze werken zag Tom dat we met een onnodig niveauverschil zaten aan het plafond. In samenspraak werd dit dan ook aangepakt en heel proper opgelost. Wij zijn alvast super content met deze werken! Bedankt.

- Kristof en Ilse

Tom denkt mee

We wilden een nieuw tuinhuis, maar wilden ook op de reeds aanwezige beton verder bouwen. De afmetingen waren niet evident en bij de start van de werken bleek ook dat de vloer niet echt mooi haaks stond. Daarna ontstonden er wilde ideeën om er ook nog een loungehoek aan te breien. Tom kwam meteen op de proppen met een voorstel dat volledig paste binnen de gegeven maten. Binnen onvoorstelbaar korte tijd stond het tuinhuis er en we zijn er ongelooflijk tevreden mee. Nu nog goed weer en we kunnen weer helemaal genieten van onze tuin.

- Gert en Joke

Heel tevreden

Tom heeft onze kale tochtige zolder getransformeerd in een comfortabele slaapkamer (isolatie, gyprocwanden, ingebouwde kasten). Alle afspraken werden mooi nagekomen, onvoorziene omstandigheden werden professioneel opgelost. Erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt!

- Roel en Sarah

Nieuwe reactie